Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKBUNDEN OCH SLÄPAD INFÖR DINA HÄVANDE BRÖST

BAKBUNDEN OCH SLÄPAD INFÖR DINA HÄVANDE BRÖST

Låt mig få vattna ditt innersta med en källa så klar
Du är som det finaste kristall, glimmar som en ett solstängt hav
Ögonen skjuter ut blixtar som träffar det målet som ger mig tröst
bakbunden och släpad inför dina hävande bröst

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-28 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj