Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt nära

Månljuset glänste i de stilla vågorna
Gjorde det möjligt att se de blöta fotspåren upp för trappen

Ledde två spår till ett
Där två unga mitt i natten stod

Gav varandra värme där i midnattstimmen
Våra hjärtan slog högt i takt

Hennes läppar såg så underbara ut
Hennes ögon tog all min uppmärksamhet

Läpparna närmade varandra
Till slut oändligt nära att värmen reflekterades

Då förändrades mitt liv för alltid
Upptäckte vi inte var ensamma

Min första kyss skedde aldrig där
Du gled ur mitt grepp och ur mitt liv

Kommer alltid vara lika oändligt nära
ändå oändligt långt bort





Fri vers av denDoldaPilen
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-28 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denDoldaPilen
denDoldaPilen