Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snedsteg

Jag visste inget
Visste bara att jag hade en väg fram

I böckernas värld jag fick frid
Tacka Newton och alla andra

Hamnade i en värld som verkade förståelig
Långt ifrån den jag är i nu

På bilder ser jag glädje
På filmer ser jag lycka

I spegeln ser jag inget alls
Ett snedsteg bort från vägen och jag är lost

En kraft så stark så att kompassen störs

Etanolen försöker fylla dess plats
men gör så att världen snurrar fortare

slås emot väggen för att vakna
lika borta som sommarens värme




Fri vers av denDoldaPilen
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-04-08 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denDoldaPilen
denDoldaPilen