Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28.1-16

Gråslask
önskan om annat
blomsterängar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-28 06:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra kontrast,
det som är
somrigast!
2016-01-28

  Linda CH VIP
Underbart påminnelse om bättre tider!
2016-01-28

  Anya VIP
Bra haiku med somrig vändning....glömde säga det.
2016-01-28

  Anya VIP
Jaa sommaren är sannerligen vacker...och fortare än vi tror är den här igen. Skönt med blida men synd att det blir så halt. :/
2016-01-28

  Njord
Ja det är det man önskar nu när slasket tog över!
Fin haiku!
2016-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om sommarlängtan!
2016-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just så! sista raden lyser upp dagen. Fint!
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP