Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla i familjen vill ha olika gröt på morgonen


Havregryn, risgryn och mannagryn
gröt i alla kastruller
Mjölk, sylt, socker och kanel
Slevas det huller om buller




Fri vers av Therés
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-29 00:04



Bookmark and Share


  Ord
Du skriver gröt men strålar liv !!

underbart livsbejakande !

Tack !

/ Crister
2006-04-29

    Bodil Sandberg
Ja här är det också gröt som gäller...både jag o gubben älskar havregrynsgröt med kanel o lingonsylt...oså kokta ägg till det...mums...härlig poesi det här!!!!
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!