Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD GJORDE JUST DIG UNIK

GUD GJORDE JUST DIG UNIK

Gud skapade rosen som
liknar en kvinna
Roten representerar skönhet
Rosenbladen är lika mjuk
som hennes hand

Doften är ren och fin
Bladen sträcker ut sina armar
Alltid kärleksfullt och givande
Varje gång du tittar på en rosen

Kom ihåg.

Gud gjorde dig just unik

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-28 18:17



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Njaaa ...
Enligt bibeln skapade Gud Adam och skapade Eva av ett Adams revben. Alla andra - Kain och Abel och alla andra syndare har tillkommit på erotiskt vis.
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj