Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksberättelse på tio ord

Kärleksberättelse på tio ord

Kärlek är:
Du
tittar i
någons
ögon
se
hennes
Hjärta


Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 285 gånger
Publicerad 2016-01-28 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj