Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA LAKAN ÄR FORTFARANDE SKRYNKLIGA

MINA LAKAN ÄR FORTFARANDE SKRYNKLIGA


Mitt sinne är helt förvirrad och mina kläder doftar fortfarande
Som du
Mina lakan är skrynkliga,efter en natt i dina armar
Och min kudde har en härlig doft av ditt underbara hår

Jag tycker om att låtsas att du fortfarande är här
Mitt hår är fortfarande ruffsigt från att dina fingar har plöjt en
en fåra
Jag tycker om att låtsas att din hand är i min och kanske den
skulle ha varit det...

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-01-28 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj