Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 89 "Pjäsflytt" ( Schackpoesi nr 16 )

Ett land i kaos
i en tid i kyla

Fallande hjältar
efter stigen

Brustna hjärtan
om vartannat

Samma historia
om och om igen

Schack i sanden
kommer aldrig att förbjudas

© Christer Johansson 2016-01-29





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-29 00:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
mitt i kaos och brustna hjärtan finns ett som består: schackspelet!
lite kul, mitt i bedrövelsen... ;-)
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP