Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Vi värderar

Hon har inte mycket

men det Hon har

... är Hennes allt

 

Han har mycket

men det Han har

...har för Honom inget värde 

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-29 05:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP