Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig allt jag har, jag ger dig mitt hjärta.

Jag ger dig allt jag har, jag ger dig mitt hjärta.


Du är den första jag tänker på varje morgon när jag vaknar
Och den sista jag tänker på när natten kommer, då dig jag saknar

Alltid finns du i mina tankar, vid varje andetag jag tar
Min kärlek växer sig starkare, blir synligare och klar

Jag vill bevisa att jag älskar dig, det är den hårdaste smärta
Så jag ger dig allt jag har, jag ger dig mitt hjärta.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 1065 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-29 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj