Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNA POETER


SANNA POETER


Sanna poeter skriver inte med pennan
om sin smärta
Utan de frigör bläcket som flyter
från deras hjärta

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj