Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR LJUSET I MITT HJÄRTA

DU ÄR LJUSET I MITT HJÄRTA

Det finns ett litet ljus inne I mitt hjärta
som alltid lyser up min väg
Där glimmrar det ett hopp som tar mig genom dagen
En liten gnutta lycka som på något sätt tar mig
Igenom det svåra och det tråkiga
Detta lilla ljus är du
Du är det lilla ljus jag har i hjärtat som leder mig
framåt varje dag

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-29 23:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart med en sådan Du!
Det behöver vi alla.
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj