Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA FÖR EN KORT STUND

BARA FÖR EN KORT STUND

Kunde det inte vara bara vara någon stund
Vår kärlek vissnade innan denna rosenlund
Vita nejlikor,ren kärlek betyder detta
En vänskap så nyfunnen och oskyldig inget att ifrågasätta

Vår kärlek vissnade innan blommorna du vann
Att du försvann kunde inte jag rå för Viviann
En vänskap så nyfunnen och oskyldigt blå
Minnena lever kvar som en ljuv doft av baldersbrå

Kunde det inte vara bara vara någon stund

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-30 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj