Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DENNA GALNA KÄRLEK

DENNA GALNA KÄRLEK

Hon tittade på mig med tårfyllda ögon
Och sa nu är det slut
Sedan gick hon ifrån mig
Fanns inget jag kunde göra

Nu så sätter skräcken till om nätterna
Jag ber att hon ska vara nära mig
Att tänka att hon aldrig kommer åter
är min största skräck

Jag försöker att leta efter henne
Men hon finns inte någonstans
Är väldigt orolig för henne
Jag hoppas att hon mår bra

Jag kommer inte över denna galna kärlek

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj