Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sagans land

Man kan inte
gå omkring och vara rädd

I politikens band
I religionens syfte

Ska man inte
behöva gå omkring och vara rädd

I sagans land
I Astrid Lindgrens värld

Är man bara en liten lort
Om man är rädd

Våga leva ditt liv
Oavsett hur politiken och religionen
Ser ut

Lev här och nu
För det är nu du andas och känner att
Du lever

© Christer Johansson 2016-01-30




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-30 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP