Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så långt bort.


Här & Där

Vi kunde vara hela själar varje natt, men mer tomma än vanligtvis.
Vi kunde drömma om varje morgon, men glömma fortare än förut.


Det var nätterna som vi aldrig hade som du längtade efter.
Nätterna som jag förnekade, tvekade och bleknade inför.


När natten från igår skrivits till morgon var du där. Och jag här.
Alltid så otroligt mycket Här. För känslan av att allt annat är just Där.

Den går det inte att ta miste på.




Fri vers av Jani
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-04-29 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jani
Jani