Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonmorgonmorgon


Början på nattens mörker


vi var så sjuka igår
det var vad dom skrek, i öronen som inte längre var våra.

vi dansade oss mot varandra igår
det var vad du sa på morgonen, morgonen som du inte minns.

vi springer snart
det var tårarnas rop, tårarna som aldrig torkades bort.


den här morgonen var naken. jag hade aldrig sett någon så naken, vandrandes förbi dörröppningen med vårjackan över axlarna.

den där rösten påminner mig om något, den här morgonen är bara början. början på det som skiljer oss och tankarna.




Fri vers av Jani
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-05-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jani
Jani