Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM ETT PORLANDE VATTENFALL HADE JAG DRUCKIT DIG

SOM ETT PORLANDE VATTENFALL HADE JAG DRUCKIT DIG


Som det gräs som växte och var grönt,
den känslan finns kvar i mitt hjärta
För tiden blir stillastående och kärleken
liksom flyter som brinnande stål i min kropp.

Kunde jag inte ha fått älskat dig,
Jag som älskade dig som en vind som smeker ett grässtrå
Den varsamheten kunde jag ha bevarat
och som en porlande vattenfall hade jag druckit dig

Bo Grapenskog









BO Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj