Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platt...

En gammal kvinna sa:
Det har blivit för platt!

Det moderna samhället
har gjort vårt liv platt.

Vårt liv, som egentligen
är så stort och spännande!

Vad tror du vi kan göra
för att göra det mer spännande?

Det är ju sant, att vi har det bekvämt
men, människan i sig
är ju en spännande varelse!

Det får man ändå säga!

Vårt liv är rikt - stort -skönt...

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP