Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är ett sätt att ta farväl

Döden är ett sätt att ta farväl

Vi måste njuta av veranda andetag
Vi vet aldrig när dagen kommer som ett dråpslag
Att tänka på det känns inte bra

Kunna glädja sig åt livet och kärleken och inte bedra
Hur kan döden förföra eller ta emot
Ingen av oss kommer ifrån dettta nedläggningshot

Det verkar väldigt sorgset hela affären
Så gör det bästa av livet sätt inget på tvären
Döden är ett sätt att ta farväl
Så lev och låt kärleken flöda det är inget svepskäl

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-31 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj