Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som sol efter regn,

Du är som sol efter regn,
du doftar så underbart.
Låt mig få hålla om dig,
du är min dröm så klart

Du är sommaren för mig
du är som helt fång förgätmigej
Du är sommaren för mig,
som ett helt jordgubbsfält

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-31 10:41



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig kärlekspoesi!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj