Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN EN TROLLSKOG I DITT HJÄRTATS STIG

KÄRLEKEN EN TROLLSKOG I DITT HJÄRTATS STIG


Kärleken är som en mjuk vind som översköljer din själ
Den fyller varje fiber med känslor så djupa den gör dig väl
Du känner dig som om du är i djungeln och lianen du svingar
För nu har verkligen hjärtat lagt sig till med vingar


Du flyger ut på den rutt som för dig på din hjärtas stig
Nu kan du inte säga som du brukar detta händer aldrig
Din värld blir plötsligt förändrad och du känner dig glad
Det behövs bara lite ödmjukhet och lite verkstad


Störst av allt är kärleken hur man än ser på det
Men ibland kan den vara full med bräcklighet
Du ger dig ut i ett universum av denna trollskog
Den är lika stark var du än bor i Trelleborg eller Arjeplog

Men kasta dig inte ut för långt i dessa vingliga branter
Kärleken är gratis här behövs inga fina diamanter
Utan ta vara på den stund du har på jorden den går inte i repris
Så kommer du att skåda att just detta blir ditt paradis


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 390 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-31 10:46



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Vackert!
2016-02-07

  soligajag_1 VIP
Fantastiskt att läsa om kärleken! Det är precis så det är, man vill flyga över ängarna i oändlighet!!
2016-02-07

  Fem hjärtan VIP
Vackert!
2016-01-31

  Alysse VIP
Helt underbar poesi om Kärleken!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj