Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU VÄNNEN MIN SOM FÄRGAR MIN VÄRLD

DU VÄNNEN MIN SOM FÄRGAR MIN VÄRLD


Hur grått det än är en november dag
Så färger du min hela värld min vän
Med förstålelsernas och kärlekens penseldrag

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-31 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj