Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag riktigt fräser av dina heta känslor

Jag riktigt fräser av dina heta känslor


Vi dök in i en vulkan brännande
Vi är denna eldens monster
Du får min kropp att får ett utbrott med dina kyssar

Mitt hjärta och mitt väsen tillhör dig vulkanen fortsätter
Jag riktigt fräser av dina heta känslor
Nu vet jag vad fullständig lycka är

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-31 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj