Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BLÅA BIL

MIN BLÅA BIL


Är det någon som har sett min blåa bil
Den som var på vinden
Är det något som har sett den
För den vill jag ha kvar

Är det någon som har sett min blåa bil
Den som var på vinden
Är det någon som har sett den
För den gav mig så mycket när
jag var ett barn

Det är de små detaljerna som gör det i livet
Tänk på det nästa gång du fnyser åt en liten sak
Det är de små detaljerna som gör det i livet
Min saknad av denna blåa bil är riktigt hängivet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 342 gånger
Publicerad 2016-02-01 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj