Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA HENNE TILLS NI BÅDA SÄGER FARVÄL

ÄLSKA HENNE TILLS NI BÅDA SÄGER FARVÄL



Kärlek är en guldtacka, vem vill inte kunna trolla

Svår att få tag på och svår att hålla

Av alla flickor jag någonsin har mött

Känns kärleken nu riktigt knallrött

Jag tror att Gud i himlen skickade dig till jorden

Han skapade dig med de fantastiska orden

Ge henne allt vad du har i ditt hjärta och själ

För jag vet att du kommer att älska henne tillls ni båda

säger farväl



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-01 13:08



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2016-02-02

  Fem hjärtan VIP
Vacker kärlekshyllning!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj