Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen i Norge

Harald Harangervidda:

- Efter stormen Tors vilda framfart inför
Norge nu lagar mot höga vindstyrkor.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Dan Myrbeck
Läst 452 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-02-01 16:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk om man kunde göra det...det skulle inte vara så dumt...kul...
2016-02-06

  Angel of love
Ja han tar i från fötterna den där Tor.
2016-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar fullständigt avstånd från så kallade Norge-skämt.
De är lika mycket hets mot folkgrupp som om man skämtar om judar, araber eller rómer.
And don't bother...Jag har hört alla argumenten förr.
2016-02-03

  Lars Hedlin
JA jösses...Det viner och susar i vass och stuga
2016-02-03

  Teresia Ridell
Hahhaa, tänk om det funkat ! Kul diktat !
2016-02-02

  överlevaren VIP
Ingen lag står emot vädrets makt!
2016-02-02

  Anya VIP
Jaa tänk om man kunde införa väderregler med stränga böter....det vore nått.
2016-02-02

  louisegirl
Haha jaa ;)
Bra där!
2016-02-02

  Ingrid Trolle
Bra! Då slipper vi
blanda oss i den
läderveken, förlåt
Väderleken
2016-02-01

  Maria Sundelin VIP
Det gäller att ta de restriktionerna med ro

2016-02-01

  Gisela Nordell
fyndigt!
2016-02-01

  M.Eta
Jag håller på Norgehistoria, känner mig blåst!
2016-02-01

  Eva Helene VIP
Så bra för oss, det kan ju också vi få glädje av utan att behöva lagstifta!
2016-02-01

  anits VIP
Tyvärr tror jag inte på sådana lagstiftningar.
2016-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Utan kommentar!
2016-02-01

    ej medlem längre
En äkta brinnande löpsedel!
2016-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr, lagstiftning klarar inte allt.
2016-02-01

  Gunnel Eriksson VIP
En del tror att man kan klara alla
problem med lagstiftning. Även vår.

2016-02-01

    Dan Myrbeck
Jaa, Norge hamnade i blåsväder nu i
helgen.

Den norska regeringen fick förslaget
att byta namn på stormen till Tor
baklänges, så vinden skulle blåsa åt
andra hållet.

Men detta avslöjades efter ett tag
som en s k "norgehistoria".

Så jag välkomnar verkligen detta!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck