Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publiceras åter, något redigerad.


Sviken Gud!


Var befinner sig Folket, -
- vart tar Alla vägen, då
jag sitter infryst i mitt bo -
utan kontakt med en Käft!?
Drar de sig tillbaka......... ?

Lever de om nere i Underjorden å
vallfärdar mellan serveringar, där?

De Många tycker, nog, - att de
är goda nog att ställa sig till
Doms över den s.k. "Gud", som
riktar sitt förakt mot dem !

Hån och hat är allt Han har, å jag vet -
Han sänder ut det till Världen; Kritik
via mina insolenta blygdläppar! ~~

Jag tar mig för hjärtat!! Åh, --
Gud, är Du där ? Säg, mig ! ! -

ÄR Du Myten, som Allom iakttar ?
Kan Du va´ så stor, som jag tror ?!
Vad tycker Du om Sveket, som bränner
igenom min Själ!? Du kallar på mig, --
ur Skymundan, säger Du vill att jag
skall lyssna på Dina Ord ! ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

--Kan jag hjälpa Dig, Herre ?

Jag finns här -- för Dig !





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-01 20:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Storhet i dina ord!
2016-02-02

    Dan Myrbeck
Ombytta roller...! Intressant modell...
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf