Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM LITE NÄRMARE

KOM LITE NÄRMARE

Kom lite närmare,älskling
Kom lite närmare

Låt mig viska i ditt öra
Låt mig berätta det mjukt och fint

Någon annan behöver inte höra
Det jag har att säga är privat

Det är bara mellan dig och mig
Jag vill bara säga hur mycket jag
älskar saker du gör

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-01 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj