Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU GUNGAR I HIMMELENS HÄNGMATTA

DU GUNGAR I HIMMELENS HÄNGMATTA



Du gungar nu i himmelens
hängmatta
Där ser man dig skoja och skratta

Himmelens stjärnor lyser upp din stig
Du är en ängel man glömmer aldrig dig

Bo Grapensog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 388 gånger
Publicerad 2016-02-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj