Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logiken?

Det finns mig inge logik
I all dessa dina frånvaro
Efter all löftena du kom med
Nu finns mig bara en sorts sanning

Allting gör mig så ont
Från mina andetag till drömmarna mina
Efter de dagar, oss tillsammans
Numera finner jag, din spår i mer än lite överallt..




Fri vers av Endless Love MS
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-02 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS