Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bild på Google


Kylan kryper in på skinnet

Gillar inte denna kyla som
Kryper in på skinnet.
Skulle så gärna ligga kvar i den mysiga
Varma bädden . .

Icke sa Nicke ,
Då får du avstå från godsaker
och glömma dem snygga bootsen
du såg i skyltfönstret .

Bara se glad ut som en Michelin gubbe
och le ditt största vackra leende!
Tar alla med storm i min vinter skrud!

Skrattar gott när jag plumsar
i snön !!
Jag lever!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-03 07:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att härda ut...
2016-02-06

    Dan Myrbeck
Du borde byta rådgivare till
någon mera ja-sägande.

Spola den där Nicke!
2016-02-03

    ej medlem längre
Livskraft! Livsglädje! Underbara ord!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP