Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FRÅGADE GUD


Jag frågade Gud om en blomma, men han gav mig en hel bukett
Jag frågade Gud om en minut, men han gav mig en hel dag
Jag frågade Gud om vatten, han gav mig vackra sjöar och hav
Jag frågade Gud om ett träd, han gav mig sjungande skogar
Jag frågade Gud om en gåva, han gav mig mitt liv
Jag frågade Gud om skönhet, han gav mig stjärnorna på himlen
Jag frågade Gud om en sann kärlek, han gav mig det också
Jag frågade om en ängel och då gav han DIG till mig.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-03 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj