Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ROPADE EFTER DIN KÄRLEK

Jag ropade efter din kärkek
Ekot bara kom tillbaka till mig
Det tomma rummet blev till en öde plats
Hur jag än skrek fanns där ingen
Kärleken kan vara outhärdlig men
ändå drivs vi till detta ödsliga rum

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-02-03 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj