Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 3.2-16

Broderiet klart
skissad häst
blev en ren




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-03 11:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha Ja det blir inte alltid vad man tänkt. Innehållsrikt om hur livet kan te sig.
2016-02-04

    Birgersdotter VIP
Härlig haiku.
2016-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så kan det bli!! Underbart haiku! *ler*
2016-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2016-02-03

    Dan Myrbeck
Jaa, så kan de gå...
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP