Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serie om rånare, som i och för sig parodierar verkligheten men som är en parafras. På något som skrevs för ett försäkringsbolag så där väldigt långt borta. För en bra tid sedan, om en använder sådana ord.


Något litet om rånare - parafras




Rånaren kom gåendes,
gjorde själva rånet med bil
och tog en cykel därifrån efteråt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-02-03 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP