Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweetest monster

Monsters after monsters
Were keep coming to hurt me
But, after you have gone
Only one, coming in my dreams!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-02-03 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS