Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJUPT INNE I MITT HJÄRTA

Djupt inne I mitt hjärta

Nu när du är här känner jag ingen oro
Det är med dig jag villa vara min egen marabou

Inget har varit mer för mig nu är det klart
Om jag så kunde hade du varit något drickbart

Jag är en hopplös oborstad romantisk kille
Att jag till och med gick med i ditt folkdansgille

Min kärlek är så ren,så ärlig jag vill ju dig bara väl
Så djupt inne i mtt hjärta har du tagit min själ

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj