Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU MIN KÄRASTE VÄN

DU MIN KÄRASTE VÄN


Du är ljuset för mig när solen inte lyser
Du är regnbågen efter regnet nästan så jag ryser

Du är stjärnan som riktigt blinkar om natten
Du är lika go och mjuk som den där katten

Du är vinden som viskar mitt namn så där tyst
Du är den raraste som finns dig vill jag bli kysst

Du är den blomma som fjärilen aldrig skulle missa
Du är min käraste vän,inget att kompromissa


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-03 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj