Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VÄNTAR PÅ DIG

JAG VÄNTAR PÅ DIG

Jag har sökt bland molnen,bland stjärnorna och oceaner
För att hoppas att du känner mina vibrationer och kärlek
Hoppas att den milda förliga vinden svarar mig:
En viskning av din röst
En glimpt av din gestalt
En skälvning av din andedräkt
En känsla av din kärlek
Jag väntar på dig,min käraste
Med hela mitt hjärta, så väntar jag på dig
jag vill ha dig här

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-04 12:30



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ler och önskar dig stort lycka till!
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj