Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BEHÖVS INGA ORD

DET BEHÖVS INGA ORD

Det finns inga ord att beskriva henne hur vacker hon är
hur speciell hon är eller min kärlek till henne
Att få ihop dessa saker till ord betyder att begränsa dem
att kvantifiera dem,vilket betyder en gräns

Det skulle vara en början och ett slut
Det finns ingen passande definition eller gräns eller början
eller slut på hennes skönhet,eller hur speciell hon är
ELLER MIN KÄRLEK TILL HENNE

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-04 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj