Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SOM JAG SAKNAR MEST...

DET SOM JAG SAKNAR MEST...

Det som jag saknar mest

Det jag saknar mest av dig var det som
jag minst tyckte om, om dig.


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-04 12:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ja precis så kan det kännas!
2016-02-04

  Åsa Njunjes
Insiktsfullt! Tänk att det kan vara precis så. Påminner mig om att Ilska och Älska står nära i känslohierarkin.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj