Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får kämpa på !


Vals i Aftonen


Man måste gå
vidare å
får kämpa på,
rakryggad stå !

Stundande Storm -
är helt enorm, -
förutan Norm,
extensiv form !

Lägra sig vid
eldhärdens frid.
Avvärja Strid, -
- mjuk å timid.

Ini mitt bröst,
en vaken röst--
Kan va´ till Tröst -
- för män från Öst !

Min hals är smal.
Isen, så hal --
En sant lojal
spränger sitt skal.-

Har inga Krav
å ge mig av
med käpp å stav -
- mot okänd Grav!

I Månens sken,
på tvenne ben -
i afton, sen, --
jag går min räd !

Min Ande, tung,
häver sig lugn, -
känner ett Gung, -
- sen, den var ung....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-04 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2016-02-08

  överlevaren VIP
Fint flyt av ord som förmedlar kraft och styrka!
2016-02-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja kämpa på....härlig rim i din text! Gillar de två sista verser.
2016-02-04

    ej medlem längre
En härlig text med fina rim!
2016-02-04

  SatansSon VIP
bra text. du kan detta med rim.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf