Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarikväll

Att vi kan skriva
till varandra
Det är rörande
Det ger mig harmoni
Ett brev betyder så mycket...

Det här telefonpratet
en mobil i örat
Det orkar ju ingen av oss med...

Nej, bättre då att vara
normalt gammaldags
Skriva brev...

Vi har varandra.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-02-04 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP