Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDERADE PÅ SAKEN… en stund.

KONSTRUKTIONEN 23 = V – tämligen fräsch (data) [info] code. 24 = W – space borde man finna (just) där. 14 = M – måhända. Eventuellt en [1] <förnuftig… /b>  modell. 12 = K – tämligen förnuftig design enligt farbrorn. I = 10 – wow/howdy. 8 = G – modellen är (æ… Ø) inte [ac] helt oäven. 7 = F – formellt inte <ac… /b> wrong. Även: fel. 21.51 (just) nu. 5 = D – förhållandevis funktionell… matematik. 4 = C – copyright författaren. 2 = A – @ = 1 före/before 23 = V – ånyo. Vanilj… socker. Vänligen… summering pågår. 

FÖRFATTAREN justerar <u… U> programmet. 23 = W är [troligen] mer funktionell modell. Även: design. 12 = L – wow/howdy. LUND (summering) blir <tydligen… /b> 87 – summering pågår. FILM blir… måhända något annat. ELLER samma… man måste (tydligen) räkna emellanåt. FILM < LUND […] är (nog) sant… wow. Och LUND > FILM är (rimligen) sant. WOW… modellen fungerar. C = 3 före (before) B = 2 – A = 1 (tydligen… just nu) och: @ = 0 [noll] är 1 (en) möjlighet. 5 = E – simpelt nog. Rimligen betyder F [nu] inget annat än (æ… Ø) fel. ELLER wrong. Tilldelningen är [æ… Ø] bestämd form (BF) – n-genus. U = 21 före UMEÅ och LUND – ånyo. 22.07 JUST nu. Objekttyp[en] CMYK – tydligen viktig. ÄVEN: important. 201b är (formellt) 1 [en] komplettering. COPY right – then… måhända. EVEN tu… ELLT – may-bee.   

TEXTen är ”illustrerande” och FEL… förekommer. Okay… 22.11 JUST nu. BILDen HAMNvy FUNGerar. FÄRG används <n… N> emellanåt. TERMen MOLN är (tydlig… en) [formellt] colorerad. 

    




Prosa av farbror zwed
Läst 149 gånger
Publicerad 2016-02-04 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed