Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN FLICKA I RÖTT HÅR

Modiga pirater från den gamla goda tiden
Sökande efter världens skatter kanske svår
Inget är värt ett dyft både guld och siden
Att jämföra med mig flicka med rött hår

Otroliga juveler och och kistor fulla med guld
Var saker som gjorde att kvinnor stod på tår
Men inte är någon värd denna fantastiska skuld
Att jämföra med min flicka med rött hår

De här piraterna de dog för denna rikedom
Deras liv vill jag inte dela ett riktigt törnesnår
För jag har bara en rikedom det är min mandom
Det är min flicka i rött hår




Fri vers av Knoparemoj
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj