Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN PÅ MILJONEN

Du är en på miljonen du är så underbar
Ditt fantastiska leende smittar hos en karl
Du är smart och du är öm och denna otroliga charm
Och mitt hjärta sjunger när huvudet ligger på din barm

Jag är lycklig att du valde mig bland alla andra
Jag är så stolt jag har absolut inget att klandra
Du är så söt och rar du skimmrar som en stjärna
Jag älskar dig så mycket du min underbara tärna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-04 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj