Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR SÄKER DU FARVÄL

HUR SÄKER DU FARVÄL

När du hittar en kärlek som är så perfekt
Det du tror ska vara i evighet
Detta här fyller ju alla dina känslor
Och får dig att känna dig komplett
Frid och hopp och glädje också
Hur säger du farväl,den andra sidan av dig

När du hittar en kärlek så underbar och vacker
Det som har funnits alltid i dina drömmar
Som gör dig så otroligt lycklig
Du känner dig upplyft på kärlekens vingar
Hur kan du få styrkan att ifrån detta gå
Hur säger du farväl till en del av din själ

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-05 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj