Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet barns funderingar i Sverige


Självmordstankar,anfall,anfall och åter anfall

Att bli släpad tvingad,bryskt ut
Från hemmet

Fem år gammal
Barnhemmet,kränkningar

Ett led av ungar
Vi blev tittade på
Som boskap

Inte lydig,då blev det klänning på
Grät man,ingen är en lipsill

Fosterhemmet,där förgreps sig pappan
Ingen sa något i många år

När helvetet var över ingen brydde sig
Panikångesten,vad var det
Läkaren: Det är bara nerverna¨

Förstört liv,det kommer aldrig åter
Självmordstankar,anfall,anfall och åter anfall

Hjärtat i tusen bitar,själen krossad.
Var fanns meningen

Ett litet barns funderingar i Sverige




Fri vers av Knoparemoj
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-06 02:11



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Din text berör och skakar om... Många, många barn i Sverige /världen, har en liknande uppväxt tyvärr..
Överlever man en sån uppväxt måste man ( kanske i terapi men inte nödvändigtvis) försöka hitta det lilla barnet inom, och överösa det med kärlek! Kram
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj